1 euro actie C1000 krijgt navolging

Het waren een paar mooie weken, toen C1000 voor slechts 1 euro allerlei merkartikelen verkocht. ‘Inslaan’ was dan ook de boodschap. Ook andere supermarkten hebben het succes vanm de actie opgemerkt en willen graag wat winst meepikken door een vergelijkbare actie te houden. 

Lidl heeft daarom dezelfde actie georganiseerd. Deze is gisteren ingegaan. Onder andere een pak koffiepads, 1 kilo ovenfrites, 1 liter drinkyoghurt, 2 liter pakken ice tea, 1 liter seizoensvla, kindervruchtendrank (500 ml), bladerdeegjes (250 gram), zoute stengels (250 gram) en diepvries rundvleeskroketten (8×70 gram) kosten nu 1 euro. De actie loopt tot en met 17 mei, blijkt uit krantenadvertenties van de discounter.

Ik betwijfel of de acties hetzelfde effect zullen hebben als bij C1000. Voor mijn gevoel zijn de producten van Lidl net iets minder aantrekkelijk dan de A-merken. Maar desalniettemin lekker voor de mensen die veel bij de Lidl halen. Prima deal dus.

Lees ook:Kerstmenu Lidl 2012
Lees ook:Kaasje zonder dorst
Lees ook:Lidl sponsort glazen huis van 3FM
Lees ook:Ontploffende aardappel teruggeroepen
Lees ook:Franse weken bij Lidl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.