Wekelijkse aanbiedingen en acties

 

Het is weer tijd voor de wekelijkse aanbiedingen en acties. Hieronder een overzicht van de promoties van deze week.

 

 

 

 

Albert Heijn
De voetbalplaatjes krijgt u deze week extra bij aankoop van chocomel, producten van Grand d’Italia. Andere producten die in de aanbieding zijn: rundergehakt, Beemster kaas en filet americain.

Dirk van den Broek
Bij Dirk moet u zijn als u een voorraadje van Page, sultana’s, Appelsientje en Pickwick thee wil inslaan. Verdere aanbiedingen treft u aan op de vernieuwde site.

C1000
Helaas geen Euroweken meer bij C1000, maar de kipfilet is lekker goedkoop en de rest van de aanbiedingen zien er prima uit, al bent u bij een andere supermarkt nu waarschijnlijk weer goedkoper uit. Heeft u trouwens net een baby gekregen? Dan kunt u bij C1000 een leuk pakket ophalen. Deze doos bevat 20 producten voor moeder en kind ter waarde van 25 euro. U kunt de babycadeaudoos gratis afhalen bij de dichtstbijzijnde C1000 tegen inlevering van het geboortekaartje (niet ouder dan 2 maanden) en uw legitimatiebewijs. Geen geboortekaartje? Neem dan een kopie van de geboorteakte mee.

Dekamarkt
Vanaf morgen zijn onder andere de volgende producten in de aanbieding: Aviko franse frites, Mona luchtige pudding en Gouda’s Glorie margarine.

Super de Boer
Het is de laatste week van de Toeterweken. Deze week krijgt u 40% korting of meer op Pringles, Sun vaatwastabletten, boerenkool en aardappelen. Op de site kunt u alle aanbiedingen rustig nalezen.

Lees ook:Aanbiedingen en acties van deze week
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.