Wekelijkse acties en aanbiedingen

Voor de supermarkten is het deze week tijd voor de laatste ronde: donderdag is het immers kerstmis en het zal dan ook topdrukte worden in de supermarkten. Hieronder een overzicht van de aanbiedingen.

Albert Heijn
Bij AH kunt u deze week kiezen uit een keur van Excellent producten voor bij het kerstdiner. In de Allerhande staan dit jaar weer leuke recepten voor alle gangen, die u naar wens kunt mixen tot het perfecte diner.

Dirk van den Broek
Bij Dirk zijn de ‘normale producten in de aanbieding. Lekkere broodjes voor bij het ontbijt of diverse soepen en ragout: voor ieder wat wils.

C1000
C1000 wil nog wat extra zieltjes scoren door extra zegels aan te bieden deze week. Handig om alsnog dat boodschappenpakket bij elkaar te krijgen.

Dekamarkt
Dekemarkt vond het wel welletjes: de aanbiedingen van vorige week zijn gewoon nog t/m de 24e geldig. Ik vraag me dan spontaan af wat er zaterdag in de aanbieding is, maar dat zullen we dan wel te zien krijgen. Voor nu is er nog steeds keus genoeg.

Super de Boer
Ook Super de Boer heeft de aanbiedingen doorgetrokken naar deze week. Geen veranderingen wat dat betreft. Met de Superieur producten kunt u deze week iets moois op tafel zetten.

Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties
Lees ook:Aanbiedingen en acties van deze week
Lees ook:Wekelijkse aanbiedingen en acties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.