Vergeet de Jumbo-fietsdag niet!

Houd jij van fietsen en Jumbo, dan moet je zeker meedoen aan de Jumbo Fietsdag, 18 mei aanstaande.

Fiets door de bosrijke Utrechtse Heuvelrug, de Appêlbergenroute langs meren, hunebedden en de enige berg in Noord-Drenthe, of fiets in Zeeland langs de haven van Terneuzen en door kleine dorpjes in Zeeuws Vlaanderen. Klinkt allemaal enig natuurlijk.

Ben je helemaal enthousiast geworden voor de fietsdag, meld je dan aan op de website anders heb je geen recht op een overlevingspakket en dat zou zonde zijn. Tussen 28 april en 13 mei koop je dan een startbewijs van € 2,50 bij Jumbo zodat je op de dag van vertrek met dat bewijs je 'lekkers voor onderweg pakket' meekrijgt in de winkel.

Ja, Jumbo verkoopt dan wel veel lekker eten, de super wil dat je op zijn tijd ook wat beweegt. Creativiteit wordt bij Jumbo beloond. Weet jij namelijk een formidabele fietsroute te bedenken, die je opstuurt naar Jumbo, dan win je wellicht een geheel verzorgd fietsweekend of een abonnement op tijdschrift FietsActief. Je hebt tot 31 augustus aanstaande de tijd om je hersens te kraken en de omgeving uit te pluizen.

Maar vind jij wandelen leuker, dan heb je een probleem.

Lees ook:Pak de fiets voor je boodschapjes
Lees ook:Winkeliers getroffen door koning winter
Lees ook:Super de Boer vaak beste supermarkt
Lees ook:Super de Boer: 28 december is payday
Lees ook:Jumbo sluit deal met C1000 over Super de Boer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.